De rijkdom van Dinant

10u30 - Koeken van Dinant-Banketbakker Jacobs 5500 Dinant

In deze bekende bakkerij leert u hoe op basis van de beste ingrediënten de befaamde Dinantse Koeken vervaardigd worden, en dit volgens een traditie die teruggaat tot 1860.

In het oude werkhuis kan u de diverse mooie bakvormen bekijken, waaraan de Koeken van Dinant deels hun faam danken.

Op het einde van het bezoek ontvangt u een echte Koek van Dinant! (Bij grote groepen wordt U in twee gesplitst)

12u00 - Lunch in het restaurant "La Citadel van Dinant 5500 Dinant


 

Kleine salade van gerookte forel van onze valleien

Ham van Ardenne

Ardense terrine

Terrine van forel met fijn bieslook

Vismousse met groenten

***

Opperst van parelhoentje, Archiducsaus

Varkensgebraad, champignonroomsaus

Kipschnitzel met Cobourg-ham, mostersaus op oude wijze

Kippenborstfilet met Samber-en-Maassaus

Kippenvinken, mosterdsaus op oude wijze

***

Ijstaart

(Restaurant zaal bevindt zich op het terrein van de Citadelle

                                  

14u30 Railbikes van de Molignée 5522 Falaën

 

 Fiets met een leuke railbike over de oude spoorweg uit 1875 doorheen de pittoreske vallei van de Molignée.

Tarief 2017 voor de bezoeken, voor groepen van minimum 25 personen: 35€ / pers.

Proeven en maaltijd inbegrepen / zonder drank en zonder vervoer

 

Of rondleiding van de citadel van Dinant

37€ / pers.